10 keer: De mooiste lesbiennes en biseksuele vrouwen

Twee vrouwen met elkaar zien we maar al te graag. Zo zacht, zo vrouwelijk en zo sexy. Deze lesbische en biseksuele celeb...

Twee vrouwen met elkaar zien we maar al te graag. Zo zacht, zo vrouwelijk en zo sexy. Deze lesbische en biseksuele celebrities zien ook graag een mooie vrouw in hun bed.

/Michelle Rodriguez

De actrice uit de serie ‘Lost’ en de bekende film ‘Fast & Furious’ had een relatie met model Cara Delevingne.

/Drew Barrymore

Drew houdt van vrouwen. Een vrouw met een vrouw zien, is net zo mooi als een vrouw met een man zien.

/Anna Paquin

Anna is bekend van de film 'X-Men'. Ook had ze de hoofdrol in de gekke maar originele serie ‘True Blood’. Ze voelt zich aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen.

/Nelly Furtado

Volgens Nelly is iedereen biseksueel.

/Megan Fox

Ze weet het zeker, ze valt ook op vrouwen. Maar, een relatie met een biseksuele vrouw zou ze nooit willen, het idee dat die vrouw het dan ook met mannen heeft gedaan vindt ze smerig. Ze weet namelijk hoe mannen zijn…

/Cara Delevingne

Cara is altijd heel open geweest over haar biseksualiteit. Ze is een fel voorstander van acceptatie en het afschudden van labels en hokjes. Vogue portretteerde haar relatie met een vrouw als een ‘fase’, hier heeft Vogue haar excuses voor aangeboden.

/Angelina Jolie

Angelina was verrast toen ze erachter kwam dat ze zulke gevoelens had voor een vrouw, die ze normaal altijd voor mannen had, ze wilde haar kussen en aanraken.

/Amber Heard

Amber had vroeger relaties met vrouwen en mannen. Het gaat haar om de persoon en niet het geslacht. Nu is ze getrouwd met Johnny Depp.

/Kim Feenstra

Nederlands model Kim heeft laatst in Spuiten en Slikken laten weten dat ze het zeker met Geraldine Kemper zou willen doen.

/Ruby Rose

Ruby voelt zich zowel mannelijk als vrouwelijk. Laatst was ze nog een internethype toen ze voor het eerst voorkwam in de show Orange is the New Black.

Wat zijn ze toch schitterend om naar te kijken! Wie had kunnen denken dat deze sexy celebrities ook op vrouwen vallen. Met wie van hen zou jij wel een nachtje willen doorbrengen?