Wie wordt de nieuwe James Bond?

James Bond, bekend als geheim agent 007, heeft een lengte van 1,83 meter en weegt 76 kilogram, met grijsblauwe ogen, zwa...

James Bond, bekend als geheim agent 007, heeft een lengte van 1,83 meter en weegt 76 kilogram, met grijsblauwe ogen, zwart haar en een litteken op zijn rechterwang. Verder rookt hij meer dan dat hij drinkt, hij is expert in schieten en hij gebruikt geen vermommingen. Natuurlijk heeft hij ook altijd een net pak aan.

Nu bekend is dat Spectre acteur Daniel Craig de rol van James Bond doorgeeft aan een fris gezicht, is er discussie over de opvolgende acteur. Onderstaande acteurs worden gezien als favoriet. Wie van hen zie jij als de nieuwe Bond?

/Tom Hardy

The name is Hardy. Tom Hardy. De kans dat Tom Hardy de rol overneemt is nu 4/1 tegenover 6/1. Wij verwachten dat Tom Hardy de grootste favoriet wordt. Heb je hem wel gezien in ‘Mad Max’?

/Idris Elba

Idris Elba, bekend uit de serie ‘Luther’, wordt ook gezien als een favoriet door de Amerikanen. Het is onwaarschijnlijk dat Elba de nieuwe Bond wordt. De schrijver, Anthony Horowitz, vond hem namelijk ‘probably a bit too street’ voor de rol. Wat vind jij?

/Damian Lewis

De ster uit ‘Homeland’ zou de eerste roodharige Bond kunnen worden. De kansen dat hij en Elba de nieuwe Bond worden, zijn volgens de bookmakers 3/1.

/Henry Cavill

Man of Steel, Henry Cavill, blijkt ook een grote favoriet te zijn. De kans dat hij het wordt is nu 4/1.

/Michael Fassbender

Wat had hij een angstaanjagende rol in ’12 Years a Slave’. Het zou wel spannend zijn om de Duitse Fassy te zien als geheim agent.

/Rupert Friend

Rupert Friend ziet er meer uit als de schurk dan de held. Als de film een donkerder pad kiest, dan zou Friend wel een goede match zijn.

/Richard Armitage

Richard Armitage heeft de looks en de vrouwen zijn gek op hem. Toch heeft hij nog een paar goede filmrollen nodig om onder de aandacht te komen.