ASMR - Laat je scheren door je beeldscherm

Als je nog niet weet wat ASMR betekent dan wordt het hier hoog tijd voor. Dit is dé manier om je stress te verlichten of...

Als je nog niet weet wat ASMR betekent dan wordt het hier hoog tijd voor. Dit is dé manier om je stress te verlichten of om mee in slaap te vallen. ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Als je hier gevoelig voor bent, voel je tintelingen in je hoofd die zich kunnen verspreiden naar de rest van je lichaam. Eigenlijk een soort orgasme in je achterhoofd.

Sommige mensen zijn in een heel andere wereld als ze ASMR ervaren, anderen kunnen zich enorm irriteren en hebben geen idee wat er zo relaxed aan is. ASMR triggers kunnen bijvoorbeeld zijn: zacht praten, tikkende geluiden, krijt op een schoolbord, iemand zien tekenen, iemand horen bladeren door zijn Dragon Ball Z map en veel meer. Het gevoel dat je krijgt is niet te beschrijven.

Er zijn veel Youtube filmpjes over ASMR, die meer dan een miljoen keer worden bekeken. Speciaal voor jou hebben wij drie filmpjes voor je klaargezet waar je heerlijk ontspannen van wordt. Deze drie dames gaan je via je beeldscherm scheren!

 Tip: Doe je oordopjes in, zet het filmpje op fullscreen en ga achterover zitten. Laat ons weten of jij het ASMR-gevoel hebt gekregen.

https://www.youtube.com/watch?v=iWPG9eCe3Zk

https://www.youtube.com/watch?v=2cgPcquNKO0

https://www.youtube.com/watch?v=M8h3aadrLHg