Droomvrouw: Jhené Aiko

Waarom we van Jhené houden: Ze is zó spiritueel en haar teksten zijn zó diep. En oh ja, ze is erg sexy. Jhené Aiko is ee...

Waarom we van Jhené houden: Ze is zó spiritueel en haar teksten zijn zó diep. En oh ja, ze is erg sexy. Jhené Aiko is een van de belangrijkste en meest sexy R&B-artiesten van dit moment. Op haar albums Sail Out en Souled Out heeft ze een compleet eigen wereld gecreëerd. In een meeting werd haar verteld om zichzelf te verkopen. In plaats van haarzelf te verkopen besloot ze om ‘haarzelf uit te varen’.

Jhené Aiko (27) uit Los Angeles is opgegroeid in een familie waar muziek altijd aanwezig was. Jhené beschrijft zichzelf als de moeder van een prachtig meisje genaamd Namiko, ze is het kleine zusje van 3 broers, 3 zussen en de grote zus van 1 zusje. Ze is de dochter van Water, Aarde en de Zon. Jhené ontvluchtte Hollywood om de echte wereld te ervaren. Haar eerste ep ‘Sail Out’, werd in de eerste week 34.000 keer verkocht. Haar tweede debuutalbum ‘Souled Out’ werd vorig jaar uitgegeven.

/Rustige, subtiele nummers

Qua geluid heeft Jhené veel gemeen met Drake. Hij noemt haar zijn ‘muzikale tweelingzus’. Het nummer ‘From Time’ dat ze met Drake heeft gemaakt is een grote hit met 7 miljoen views. Haar album bestaat uit hele rustige en subtiele nummers. De teksten die ze schrijft gaan heel diep. Sailing Souls is een van haar vele offers voor iedereen die er aandacht aan wil besteden en naar wil luisteren.

/Boodschap

Haar boodschap is simpel: ‘Love yourself in this moment, love this moment, know this moment as truth, be this moment… sail your soul… don’t sell your soul… it’s the only thing we can take with us, where ever it is we go…’

/Tattoos

Jhené heeft killer tattoos op haar lichaam. Ze gelooft in het Boeddhisme, zo heeft ze de rijzende zon, het Dharma wiel, Boeddha op een lotusbloem, Japanse letters, nog een lotusbloem, de zeven principes en nog veel meer laten tatoeëren op haar lichaam.

We gaan nog veel zien van deze sexy jongedame.