7 keer: Snelle en lekkere maaltijden

Wij mannen houden van heerlijk eten dat snel gemaakt is. Hieronder hebben we 7 snelle en lekkere maaltijden. Deze maalti...

Wij mannen houden van heerlijk eten dat snel gemaakt is. Hieronder hebben we 7 snelle en lekkere maaltijden. Deze maaltijden bevatten vooral veel bacon, kaas en proteïnen. We kunnen hier niet spreken van gezonde recepten, maar gegarandeerd heel lekkere. 

/Jalapeno gewikkeld in bacon

Kruidig, krokant en een mond-gasme. Voor deze maaltijd heb je maar 3 ingrediënten nodig: verse middelgrote chilipepers, roomkaas en natuurlijk bacon.

/Witte pizza met gegrilde kaas

Brood. Kaas. Brood. Dit smaakt lekkerder dan het klinkt. Mix Ricotta kaas met olijfolie, verse basilicum, gehakte knoflook, zwarte peper en oregano. Dit laat je marineren totdat de smaak goed is ontwikkeld. Verspreid het op je brood en vergeet geen dun laagje mozzarella kaas in het midden te strooien. Wrijf je masterpiece nog in met een beetje boter en knoflook en laat het roosteren.

/Chili gekruide kippenvleugeltjes met blauwe kaas dip

De blauwe kaas dip doet het 'm. Vermorzel de kaas en gooi er een beetje Griekse yoghurt bij tot je de juiste creamy dip hebt.

/Grilled Cubano sandwich

Dit ziet eruit als alles wat je in je sandwich wilt. Hier heb je varkenshaas, honingham, mosterdsaus of saus naar keuze voor nodig. Gril dit en je krijgt een magisch broodje.

/Gehaktballen met paprikas

Totaal niet ingewikkeld of uniek. Gewoon een kick-ass manier om je gehaktballen de volgende keer voor te bereiden.

/Bacon-pretzel met gegrilde kaas

Wat een samensmelting. Plaats de bacon op de onderste helft van de pretzel, daarbovenop komt de kaas. Smeer een beetje water over de bovenste helft van de pretzel. Verwarm het daarna in de oven tot alles is samengesmolten.

/Pannenkoeken met kaneel en bananen

Natuurlijk hebben we ook een toetje nodig. Niks beters dan een toetje dat snel is voorbereid. Bereid de pannenkoeken voor zoals je normaal doet, maar gooi er nu banaan en kaneel bij. Mix dit tot het een geheel wordt en bak het.

Krijg je al trek?