Deze gestoorde ex-vriendinnen wil je niet tegenkomen

We horen allemaal wel eens verhalen over gestoorde exen, maar weten we wel echt waar ze werkelijk toe in staat zijn? Hie...

We horen allemaal wel eens verhalen over gestoorde exen, maar weten we wel echt waar ze werkelijk toe in staat zijn? Hieronder volgen de meest bizar gestoorde exen. Bereid je voor op de real psycho's, die naar je toe zullen happen als haaien als je ze dumpt.

• "Mijn ex kwam erachter dat mijn rebound gepiercete tepels had. Totaal normale reactie: Ze piercet die van haar, verschijnt bij mijn appartement, klimt naar mijn balkon en wacht tot ik thuis ben, topless. Helemaal niet raar."

• "Mijn ex-vriendin probeerde me aan te rijden met haar auto. De volgende dag belde ze me op om te zeggen dat ik er uitzag als een sexy cheetah toen ik voor haar wegrende."

• "Mijn ex-vriendin, wie ik datete voor 6 maanden, vertelde me dat ze kanker had na onze eerste date. Ze zorgde ervoor dat ze erg dun werd zodat ze er ziek uitzag. Toen ik haar een keer vroeg hoe de chemo was gegaan, vertelde ze dat al haar haren eruit vielen. Die haren hebben ze allemaal bij elkaar genaaid en weer terug genaaid aan haar hoofd. Ja... zij was speciaal."

• "Een van mijn exen was ervan overtuigd dat ik vreemdging met mijn moeder en zus. Elke keer als ik alleen met hen was, bombardeerde ze me met telefoontjes. Toen mijn moeder, zus en ik op vakantie gingen, stond ze erop dat ik in de gang van het hotel ging slapen, omdat ze dacht dat ik anders sex zou hebben met ze."

• "Mijn ex rook altijd aan mijn piemel toen ik thuiskwam van werk om zeker te weten dat het niet rook naar pussy of zeep."

• "Ik had ooit een vriendin die stiekem in al mijn eten boter smeerde, omdat ik haar ooit had verteld dat ik alles kon eten zonder dik te worden. Zij bewees het tegendeel."

• "Mijn tweede ex-vriendin wachtte me vier dagen later na onze break-up op in mijn woonkamer. Ze had nog steeds de sleutel. Ze had een glas wijn in haar ene hand en een mes in haar andere hand. Ik rende voor mijn leven en belde de politie."

Als je deze verhalen zo hoort dan moet je trots wezen op je ex... of heb je ook een goed gestoord verhaal voor ons?

Bron: Reddit