Droomvrouw: Kehlani

Deze dinsdag hebben we weer een nieuwe droomvrouw: Kehlani. Net als Jhené Aiko, vertelt de sexy Kehlani de oprechte waar...

Deze dinsdag hebben we weer een nieuwe droomvrouw: Kehlani. Net als Jhené Aiko, vertelt de sexy Kehlani de oprechte waarheid in haar songs over haar leven, liefde, pijn en passie met rust en vertrouwen. 

Kehlani is nog niet zo beroemd in Nederland, maar wij willen haar graag bewonderen om haar muziek, haar leven en natuurlijk haar sexy lichaam. Deze R&B-artiest komt uit Oakland en heeft Afrikaans-Amerikaans, Europees, Indiaans, Spaans en Filipijns bloed. Ze ging op latere leeftijd wonen bij haar tante en daar ontdekte ze Neo Soul-R&B. Op dat moment begon ze met zingen en sindsdien is ze nooit gestopt.

Kehlani begon niet als solo-artiest. Voordat ze kon laten zien wat ze individueel kon neerzetten, was ze lid van de band Poplyfe. Deze band deed mee aan America's Got Talent, maar jury Pierce Morgan vond dat Kehlani verder moest als solo-artiest.

Zo te zien traint ze trouwens ook goed en haar tatoeages zijn niet verkeerd!

In april kwam haar album You Should Be Here uit. Dit album kwam op nummer 1 op de R&B/Soul lijst op iTunes. Dankzij dit album werd ze opgemerkt door Atlantic Records, waar ze nu getekend staat.

Kehlani heeft de kracht om een impact te maken, omdat ze zo standvastig eerlijk is. "Ik ben 100% muziek", zal ze verzekeren, dat komt omdat het de waarheid is.

Bekijk haar sexy video van de mixtape Cloud 19, het album dat haar introduceerde aan de wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=Jhp2GHaq2CY