9 dingen waar je als man nooit over mag praten

We hebben allemaal wel eens over één van deze dingen gepraat. Maar het is het beste als je deze onderwerpen in de toekom...

We hebben allemaal wel eens over één van deze dingen gepraat. Maar het is het beste als je deze onderwerpen in de toekomst zoveel mogelijk probeert te vermijden. Je vrienden zullen je bedanken!

/Je droom van afgelopen nachtBen je ooit in je leven geïnteresseerd geweest in iemand zijn droom? NEE. Dus praat er zelf ook niet over.

/Je geldPraat nooit over hoeveel geld je bij je hebt, hoeveel je verdient of hoe rijk je wel bent. Iedereen is slim genoeg om het zelf uit te vogelen door te kijken naar je carrière en lifestyle.

/Je gezondheidBen je een paar kilo's kwijtgeraakt? Super, maar houd het voor jezelf. Laat het resultaat voor zich spreken, dat zal veel indrukwekkender zijn.

/Je beste dagenHet is niet meer relevant.

/Klagen over je geliefdeMaak het gewoon uit als je zoveel te klagen hebt.

/Hoeveel je je baan haatSimpel: Vind een nieuwe baan. Het leven is te kort om fulltime het werk te doen waar je een hekel aan hebt.

/Hoe druk je het hebtDat je het druk hebt, betekent niet dat je succesvol bent! Veel mensen denken dat ze succesvol zijn, omdat ze het zo druk hebben of zoveel stress hebben. Nee, zo werkt het niet. Succes is meer dan geld of een druk schema!

/'Terug in mijn tijd...'We weten dat jouw generatie niet vastgelijmd zat aan zijn of haar telefoon als tiener. Tijden veranderen!

/Hoe exclusief iets isHet is leuk dat je op een mooie plek bent geweest, maar het boeit niemand hoe moeilijk het was om daar binnen te komen of hoe jij iemand kende die daar werkte.

Bron: Airows

[video_ad]