Jade (30) uit Rotterdam

[divider]Bekijk hier alle foto's van Jade[/divider] [dropcap size=small]V[/dropcap]oor het Oktobernummer van Playboy ma...

[divider]Bekijk hier alle foto's van Jade[/divider]

[dropcap size=small]V[/dropcap]oor het Oktobernummer van Playboy maakte fotograaf Ivor Paanakker prachtige foto's van de 30-jarige Jade uit Rotterdam. Wij stelden de blootgeefster nog enkele vragen na haar shoot.

/ Kun je iets vertellen over de shoot?

De shoot vond plaats op een buitenlocatie. Dat was af en toe wat lastig met het weer, maar ik vond het super om met fotograaf Ivor en zijn team samen te werken. Ik voelde me echt een powervrouw. Op het eerste gezicht paste het thema in de bossen niet echt bij me. Ik ben namelijk een echt stadsmens. Toch vind ik het buitenleven wel iets heel moois.

/ Was het je eerste naaktshoot?

Ik heb al heel wat vaker naakt geposeerd. Parttime modellenwerk is een soort uit de hand gelopen hobby. Gemiddeld doe ik zo’n twee shoots per week. Niet alleen maar naakt hoor, ook fashion en lingerie. Ik heb nog nooit eerder met Ivor samengewerkt, maar ik vond het echt een heel gave ervaring, ik ben fan van zijn werk en gevoel voor stijl. Toen ik hoorde dat hij een model zocht, heb ik me dan ook meteen opgegeven.

/ Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Ik krijg vaak complimenten over mijn slanke benen en mooie ronde billen. Hier maak ik ook altijd gebruik van. Tijdens fotoshoots poseer ik zo dat mijn benen en billen mooi naar voren komen, maar ook in het dagelijks leven draag ik bijvoorbeeld graag strakke jeans. Ik doe mijn best om mijn lichaam goed in vorm te houden; ik eet gezond en beweeg veel. Dit klinkt logisch voor een model, maar ik vind dat iedereen dat eigenlijk zou moeten doen!

Dan kleed ik me heel sexy aan, hoge hakken en een mooi decolleté doen het altijd erg goed

/ Wat is je meest erogene zone?

Eigenlijk is mijn hele lichaam een erogene zone, maar als ik dan toch moet kiezen, werken mijn zij en onderrug altijd erg goed. Ik vind het fijn om daar aangeraakt te worden. Gelukkig heb ik een partner die erg goed weet hoe hij mijn lichaam moet bespelen, dat vind ik ook erg sexy aan hem. Hij weet precies wat mij opwind.

/ Wat is het stoutste dat je ooit op sexueel vlak hebt gedaan?

Ik heb ooit eens sex gehad op het kantoor waar ik werkte. Wel na werktijd hoor, niet terwijl er nog collega’s rondliepen! Dat was wel stout, maar op dat moment ook erg spannend. Het mag natuurlijk eigenlijk niet, dat droeg bij aan die spanning. Het is ook een van de vreemdste plekken waar ik ooit sex heb gehad. De man waarmee ik dit gedaan heb, was redelijk dominant, dat zal ook bijgedragen hebben aan de ervaring. Het is spannend om een keer gedaan te hebben, aangezien het voor veel mensen toch een fantasie is, sex op kantoor. Voor mij is het alleen niet echt voor herhaling vatbaar, maar toch leuk om een keer geprobeerd te hebben.

/ Versieren of versierd worden?

Oh, dat is lastig, eigenlijk geen van beide. Ik ben niet zo’n enorme flirt, dat komt natuurlijk ook doordat ik een relatie heb. Ik ben erg loyaal en heb eigenlijk altijd de volle aandacht voor mijn partner. Voor ik mijn vriend kende, was ik ook geen flirt hoor, maar ik ben dan ook niet makkelijk te versieren. Als je me wilt versieren, zal je daar echt tijd in moeten steken. Ik val vooral op intelligente mannen. Mannen die met woorden net zoveel kunnen als met hun handen, vind ik erg sexy. Het moet dus ook niet alleen maar een babbel zijn, hij moet van aanpakken weten.

/ Verleiden of verleid worden?

Oh, dat doen we allebei. Ik word erg graag verleid door mijn partner, we voelen elkaar goed aan! Dat vind ik erg sexy. Ik verleid hem ook weleens. Dan kleed ik me heel sexy aan, hoge hakken en een mooi decolleté doen het altijd erg goed bij hem. Ik voel me dan ook heel verleidelijk, op de hoge hakken komen mijn slanke benen en billen goed uit! Maar ook als we niet bij elkaar zijn, kunnen we elkaar verleiden. Met sexy berichtjes bijvoorbeeld. Dat hoeft niet eens supersensueel te zijn, ik vind het al lief als hij me appt dat hij me mist of zin heeft om me weer te zien.

/ Wat is je meest sexy fantasie?

Sex is echt iets tussen mij en mijn vriend. Dat zijn vaak heel intieme momenten. We genieten hier allebei onwijs van. Mijn fantasie is dan ook eerder sensueel en romantisch. Mijn vriend en ik willen graag nog samen een lange zeiltocht maken. Sex op zee onder de sterren is dan echt een mooie fantasie.

/ Ben je ook van plan deze fantasie uit te voeren?

Die zeiltocht is echt een droom, maar voor ik deze waar kan maken, moet ik nog wel veel oefenen met zeilen. Ik heb nog niet zulke goede zeebenen. Als we de zeiltocht gaan maken, komt het met die sexy fantasie ook vast goed, het lijkt me zo’n romantisch moment!

/ Doe je aan dirty talk?

Ik doe wel aan dirty talk, ja. Mijn vriend en ik weten precies waarmee we elkaar kunnen verleiden. Het is dan ook niet van die afgezaagde dirty talk, maar echt wat dingetjes tussen ons. Soms zijn dat koosnaampjes of andere kleine dingetjes die we van elkaar weten. Dat maakt het wel spannend voor ons.

/ Wat is je grootste sexblooper?

Oh, dat zou ik echt niet weten. Ik kan me zo even niks herinneren. Ik denk niet dat ik ooit een heel grote blooper begaan heb. Natuurlijk gaat niet alles in een keer perfect, maar echt een memorabele blooper, nee.

/ Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Geen sextoys in elk geval, ik heb daar helemaal niks mee! Als ik een sexy fantasie heb, wil ik die liever bewaren om te delen met mijn vriend dan dat ik er iets van een toy bij pak en het allemaal voor mezelf houd.

[divider]Bekijk hier alle foto's van Jade[/divider]