Bizarre celebrity make-overs

Beroemde sterren gaan soms heel ver voor een filmrol. Playboy heeft de meest bizarre celebrity make-overs uitgezocht! ...

Beroemde sterren gaan soms heel ver voor een filmrol. Playboy heeft de meest bizarre celebrity make-overs uitgezocht! 

/Megan fox in Teenage Mutant Ninja Turtles 2Dit is gewoon een sexy transformatie. Megan verruilde haar lange bruine lokken voor een blonde pruik en ze ziet er nog even mooi uit!

/Jake Gyllenhaal in SouthpawJake trainde twee keer per dag en kwam ongeveer 20 kilo aan voor de rol van Billy Hope in Southpaw. De film is momenteel te zien in de bioscoop!

/Johnny Depp in Black MessWe hopen niet dat Amber Heard dit heeft gezien!

/Paul Rudd in My Idiot BrotherDat haar heeft hij goed laten groeien.

/Robert Downey Jr. in Tropic ThunderHij nam een risico door de rol te spelen van een donkere soldaat. Toch bleek het een goede keus te zijn door het grote succes van de film!

/Matthew McConaughey in GoldMatthew ziet er onherkenbaar uit zonder haar.

/Kevin BaconHij gaf geen uitleg voor zijn nieuwe look.

/Eddie Redmayne in The Danish GirlEen complete en knappe transformatie! Maar toch wel een beetje beangstigend.

/Kate Beckinsale in The Disappointments RoomNet als Megan verruilde Kate haar bruine lokken voor een blonde look. En het staat haar goed ook!

/Christian BaleChristian Bale gaat erg ver als het gaat om een filmrol. De bekende Batman verloor veel gewicht voor een rol in The Machinist en kwam heel veel aan voor American Hustle! [video_ad]

/Jared LetoJared onderging drastische transformaties. Hij won The Best Supporting Actor Oscar toen hij zichzelf transformeerde in een HIV-positieve vrouw in Dallas Buyers Club. Voor deze rol stopte hij gewoon met eten. Ook werd hij lekker dik voor een rol in Chapter 27.