Welk land heeft de grootste piemels van de wereld?

In een wereld waar mannen denken te kunnen liegen over hun penisgrootte, bestaat er iets moois, genaamd het internet, wa...

In een wereld waar mannen denken te kunnen liegen over hun penisgrootte, bestaat er iets moois, genaamd het internet, waar je een wereldmap kunt vinden met penisstatistieken en zo de leugenaars op hun plek kunt zetten.  

Tenzij je een uniek geval bent in jouw land, bestaat er een goede kans dat de onderstaande wereldkaart harde bewijzen toont over jouw piemel!

In deze wereldkaart zijn de gemiddelde penisgroottes uit de hele wereld te zien en natuurlijk vraag je je nu af waar Nederland staat. Maar voordat we naar de gemiddelde stijve penisgroottes gaan, zijn hier nog een aantal feiten:

- De beste manier om je piemel op te meten is vanaf de top tot de bodem van het schaambeen.- Het wereldwijd gemiddelde is 13,9 cm.- De absolute nummer 1 met de grootste piemels is Congo, waar de mannen een gemiddelde hebben van 17,9 cm.- Gemiddeld is Zuid Amerika het grootst geschapen (16,2 cm).- Noord Korea is het kleinst geschapen met een gemiddelde lengte van 9,6 cm.- Slechts 3% van de mannen over de hele wereld hebben een lengte van ongeveer 20,3 cm. Slechts 6% van de mannen heeft werkelijk extra large condooms nodig.- Nederland doet het met zijn gemiddelde lengte van 15,8 cm een stuk beter dan de andere Europese landen.

Hoe deze test precies is afgenomen is niet te vinden. [video_ad]

Bron: Target Map, Mandatory