De nieuwe Kate Upton?

Is er een nieuwe Kate Upton? Charlotte McKinney wordt in elk geval wel regelmatig vergeleken met de rondborstige superst...

Is er een nieuwe Kate Upton? Charlotte McKinney wordt in elk geval wel regelmatig vergeleken met de rondborstige superster. Tijd voor Playboy om uit te zoeken of ze echt de nieuwe Kate gaat worden.

/Stap 1 - De foto's

We mogen toch wel concluderen dat Charlotte best wel wat weg heeft van Kate.

Zeker als we Kate er ter vergelijking nog even naast leggen.

Maar, is ze dan geen dubbelganger van Kate in plaats van de nieuwe Kate?

/Stap 2 - de cijfers

Kate heeft ongeveer 2,6 miljoen volgers op Instagram, terwijl Charlotte het moet doen met "slechts" 695.000 volgers.

Charlotte is geboren in 1993, wat haar op dit moment 22 jaar jong maakt, terwijl Kate Upton zo'n twee jaar ouder is. Kate is met 1,78 meter iets langer dan Charlotte (1,70 meter). De borsten van Charlotte zijn wel groter. Haar borstomvang is 86 centimeter, waar Kate het moet doen met 84.

Dus op het social media front is Kate wel duidelijk populairder, ze legt het in cupmaat wel af.

/Stap 3 - Carriere

Kate gaat al wat jaartjes langer mee, terwijl Charlotte pas afgelopen jaar begonnen is als model. Dat maakt het CV van Miss Upton een aanzienlijk stukje langer, met covers van Sports Illustrated en rolletjes in diverse films. Charlotte's CV is een stukje korter. Al staat er net als bij Kate een campagne voor Guess op Toch sleepten beide dames een sexy burger commercial voor Carl's Jr. in de wacht. Let the battle of the burgers begin!

https://www.youtube.com/watch?v=4WTA_8waxTo

https://www.youtube.com/watch?v=2AdViveJYD0

/Conclusie

Kate is een gevestigde naam, terwijl Charlotte nog maar net komt kijken. Of ze Kate Upton gaat vervangen is maar de vraag, maar ze is er zeker eentje om in de gaten te houden, als je het ons vraagt. Wie kies jij, Kate of Charlotte?