Sexy blonde presentatrices

Zondag is Sexy BN'ers-dag! Iedereen weet dat meer vrouwelijk schoon inzetten om kijkers te trekken altijd werkt. Daarom...

Zondag is Sexy BN'ers-dag! Iedereen weet dat meer vrouwelijk schoon inzetten om kijkers te trekken altijd werkt. Daarom hebben we vandaag sexy blonde presentatrices waar je natuurlijk graag naar kijkt. 

1. Jennifer HoffmanJennifer presenteerde de programma's als Passion for Fashion en Topstylist. Ook speelt ze een rol in de populaire tv-serie Dokter Tinus en natuurlijk kijken we graag naar haar en haar boobies!

2. Lauren VersterDeze sexy presentatrice is bekend van o.a. Veronica, MTV en Vara. Haar geheim van een goede relatie is goede sex en avontuurtjes met elkaar.

3. Lieke van LexmondLieke zagen we vorige zondag ook bij de meest sexy voormalige GTST actrices! Natuurlijk moet ze dan ook in dit lijstje voorkomen!

4. Nicolette KluijverNicolette is een lief poppetje.

5. Renate VerbaanDe reden waarom we vroeger graag naar TMF keken! Ken je het programma 'Nightlife met Renate Verbaan' nog?

6. Tanja JessTanja brak door met haar rol in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, daarna presenteerde ze verschillende programma's voor o.a. Veronica en RTL4. Ook leuk: ze heeft in de Playboy gestaan in 2000 en 2001!

7. Tess MilneKnappe Tess begon haar carrière bij TMF waar ze in programma's als Kijk dit nou! en TMF Dance te zien was. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson waar we nog pikante foto's van hebben!

8. Geraldine KemperNa haar overwinning in Sterretje Gezocht kreeg Geraldine de kans om zich te ontwikkelen. Nu is ze vooral bekend van Spuiten en Slikken, BNN, Expeditie Robinson en 3 op Reis. Geraldine is absoluut de grootste favoriet van het Nederlandse publiek. [video_ad]

Geraldine's auditie in Sterretje Gezocht is het zeker waard om even naar te kijken!

https://www.youtube.com/watch?v=VEzwjaMn0v4