Waarom seks beter is dan koffie

Veel mensen zweren iedere morgen bij een kopje zwart goud. Daar waar natuurlijke energie tekort schiet, geeft cafeïne ee...

Veel mensen zweren iedere morgen bij een kopje zwart goud. Daar waar natuurlijke energie tekort schiet, geeft cafeïne een flinke boost om de ochtendglorie vol goede moed te trotseren. Maar, je kunt ook op een andere, veel leukere manier, energie genereren voor de dag. Gezond voor je humeur én immuunsysteem.

Seks in de morgen, is een dag zonder zorgenBegin je je ochtend met een flinke vrijpartij, ben je fitter en gelukkig dan degenen die een bammetje met kaas nuttigen. Tijdens het vrijen komt namelijk het feelgood hormoon oxytocin vrij, wat ervoor zorgt dat je de rest van de dag straalt. Daarnaast werkt het ook erg ontspannend; beter kun je een productieve dag niet beginnen. Alle bazen zijn voor!

In de naam der liefdeOchtendseks is niet alleen goed voor je gestel, het maakt de relatie met je vriendin ook hechter. Knuffelen, masseren en strelen verhoogt de intimiteit en is een non-verbale manier om haar te vertellen dat je van haar houdt. Hier hoef je dan geen woorden over vuil te maken. Weet je zeker dat je ook niks verkeerd zegt. Win-win!

Alleen op de wereldHeb je geen duifje of seksbuddy? Niet getreurd. Masturberen of kijken naar porno heeft hetzelfde effect. Als het maar wel een happy end heeft.

Wat heeft jouw voorkeur? Een bakkie pleur of een dag zonder gezeur?