Vrijmibo in... Rotterdam

Vorige week zochten wij al de leukste pitstops voor je uit in Amsterdam en Den Haag, vandaag vliegen we over naar Rotjek...

Vorige week zochten wij al de leukste pitstops voor je uit in Amsterdam en Den Haag, vandaag vliegen we over naar Rotjeknor. Een stevige borrel na een enerverende week drink jij het best op één van deze vijf locaties.

1. Nhow, Wilheminakade 137.Voor een doorzakker mét uitzicht raden wij een bezoekje aan Nhow Hotel aan. De skybar bevindt zich op de zevende verdieping, biedt de mogelijkheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje en er is een ruim aanbod van cocktails.

2. Bokaal, Nieuwemarkt 11Echte Rotterdamse gezelligheid ervaren? Drink een biertje bij Bokaal; een broeiplek voor levensgenieters die een vers getapte, koude rakker wel kunnen waarderen. Een lekkere snack erbij en je vrijdagavond is geheid een succes.

3. Blender, Schiedamsevest 9In het hart van de Rotterdamse stad bevindt zich Blender. De hapjes zijn een feestje voor je smaakpapillen die je ook nog eens lekker kunt afblussen met een goede cocktail.

4. Ocean Bar - SS Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25Nog nooit een neut genomen aan boord van de SS Rotterdam? Dan heb je wat ons betreft de boot gemist.Naast een alcoholische versnapering ben je hier ook op het juiste adres voor een portie goudgeel gefrituurde garnalen. Hoe kan het ook anders.

5. De witte aap, Witte de Withstraat 78Naar zeggen het beste café van Rotterdam. Waarom? Een kroeg waar het zeven dagen per week druk is en wordt bezocht wordt door een interessante mix van studenten, kunstenaars en zakenlieden. Verplichte kantoorpraatjes zijn hier dus niet nodig. Er is gespreksstof genoeg! Onder het genot van een flinke slok heb je niet door dat je je zo in het nachtleven bevindt.

Weet jij nog meer leuke tentjes? Laat het ons weten!