Katja doorbreekt sekstaboe

Voor het kopen van condooms heb je geen ballen nodig, dat kun je gewoon lekker online én anoniem doen. Scheelt je een ro...

Voor het kopen van condooms heb je geen ballen nodig, dat kun je gewoon lekker online én anoniem doen. Scheelt je een rood hoofd bij de kassa en gapende blikken in de rij. Want zeg nou eerlijk, seks hebben is toch best een beetje vreemd? Online rubberfabrieken hebben wat dat betreft retegoed ingespeeld op de gêne rondom het kopen van condooms. Belachelijk, als je het Katja Schuurman vraagt.

"Waar schaam je je voor? Dat je seks hebt?", vraagt de presentatrice zich af. De krullenbol is sinds kort het gezicht van een hip condoommerk en vindt de gêne rond condooms absoluut niet nodig. "In principe is seks volgens mij iets heel natuurlijks, iets ontzettend fijns. Die gêne moet er gewoon vanaf." Katja hoopt bij te dragen dat het neerleggen van een pakje condooms op de toonbank, niet meer beschamend is.

Dat Katja een sociaal wenselijk praatje kan oprakelen blijkt maar weer uit haar interview . Waar ze trouwens veel beter in is, is het showen van haar fantastische ontblote lijf.

Zeg eens eerlijk, vind jij het raar om condooms te kopen?