Zo lokt een vrouw jou het bed in tijdens de feestdagen

Niemand wil alleen zijn met de feestdagen, vooral vrouwen niet. Ze doen er dan ook alles aan om kerst door te brengen me...

Niemand wil alleen zijn met de feestdagen, vooral vrouwen niet. Ze doen er dan ook alles aan om kerst door te brengen met jou. Deze trucs kunnen vrouwen gebruiken om jou het bed in te lokken dit jaar, dus wees scherp en speel erop in! Jij wil toch degene zijn die haar een onvergetelijke kerstavond bezorgd?

1. Ze draagt een sexy Christmas outfit tijdens de kerstborrelAls ze vraagt of ze op je schoot mag zitten, dan ben je een lucky guy!

2. Ze is geïnteresseerd naar je kerstweekend die je doorgebracht hebt bij je tanteOftewel, nu je thuis bent, zin om te chillen?

3. Ze heeft een strak truitje aan als jullie afsprekenDie borsten zijn ervoor om naar te staren.

4. Ze maakt grappen over kerstcadeaus"Iemand zou echt een ketting voor me moeten kopen dit jaar." Aan jou dus de taak om dit te kopen.

5. Ze gebruikt het koude weer als excuus om te knuffelen"Ugh, ik wil m'n bed niet uit, heb 't echt fcking koud. Kom anders hierheen?"

6. Ze bakt kerstkoekjes voor jeDe weg naar ons hart, is via onze maag. Ook vrouwen weten dat.

7. Jullie hebben ooit een keer sex gehad en ze stuurt je opeens weer een bericht"Heyyyyy hoe is het? Lang niet gesproken!"

8. Ze wenst je een fijne kerst met allerlei emoji'sAls ze niet geïnteresseerd is, stuurt ze je ook geen bericht.

9. Ze nodigt je uit om de kerstfilm 'Elf' te kijkenChristmas movie and chill?

10. Ze kleedt zich veel te schaars naar clubsHet is -10 buiten, maar dat maakt haar niet uit.

Bekijk de shoot van deze twee dames en lees ook: Zeven soorten sex voor de winter