Gift Guide: Wat koop je voor een vrouw?

De kerstdagen komen er weer aan en iedereen wordt verwacht om iets onder de boom te leggen. Maar wat koop je voor een vr...

De kerstdagen komen er weer aan en iedereen wordt verwacht om iets onder de boom te leggen. Maar wat koop je voor een vrouw? Als je de dame in kwestie goed kent, is het natuurlijk altijd goed om voor iets persoonlijks te gaan, maar als je echt geen inspiratie hebt, zijn deze cadeautjes altijd goed!

Lees ook: 5 ultieme cocktails voor de winter

Trui

Heb jij ook zo'n vriendin die je hele collectie aan fijne truien geconfiskeerd heeft? Geef haar voor kerst haar eigen trui. Bijvoorkeur eentje van de mannenafdeling. Spray er een beetje van je parfum op, zodat hij naar jou ruikt en klaar is kees. Kun je meteen die ene fijne trui terug vragen.

Warm houden

Ondanks dat we niet bepaald een witte kerst tegemoet gaan, zal er ongetwijfeld een moment komen dat de sjaals en de mutsen uit de kast komen. Een lekkere sjaal of een goed stel handschoenen is dus een heel praktisch cadeau, maar daardoor niet minder leuk om te geven (of voor de dames, om te krijgen).

Geurkaarsen

Elke vrouw houdt van een avondje ontspannen. Met een goede geurkaars creëeren vrouwen meteen een ontspannen sfeertje. Heerlijk voor een gezellig avondje Netflix en chill, maar ook een cadeau wat je moeder zou kunnen waarderen. Doet het altijd goed dus! Ga wel voor een kwaliteitskaars, en niet eentje die ruikt naar wc-verfrisser, want dan zullen ze ook eindigen op de wc.

Technologie

Vraagt ze regelmatig jouw technisch advies over die externe harde schijf, of hoe het nou zit met haar Spotify-account. Overweeg dan eens om haar een praktisch, technisch cadeau te geven. Kun je meteen uitzoeken wat nou daadwerkelijk het beste voor haar is, in plaats van wat het leukst kleurt bij haar laptop-hoes.

Macarons

Ben je op zoek naar een wat kleiner cadeautje? Zoetigheid doet het altijd goed, de tijd van chocoladeletters is alleen al weer even voorbij. Ga daarom voor een doosje met bijvoorbeeld macarons. Minder afgezaagd dan bonbons en toch altijd goed.

Verzorgingsproducten

Laten we eerlijk zijn, elke vrouw is gek op lekker smeren. Of het nou een bodylotion of een scrub is, er is een reden waarom ze zo lang onder de douche staan. Een fijn smeerseltje doet het dan ook altijd goed. Wil je geen standaard flesje Dove of potje Nivea? Ga dan eens langs een parfumerie of speciaalzaak zoals Rituals, The Body Shop, Lush of Sabon.