Behind the scenes met playmate Sabina Toet

Er was eens een adembenemend mooie vrouw, genaamd Sabina Toet. Ze verleidde ons in haar sprookjeskasteel - en potdomme w...

Er was eens een adembenemend mooie vrouw, genaamd Sabina Toet. Ze verleidde ons in haar sprookjeskasteel - en potdomme wat zijn we daar gelukkig mee.

"Ik ben gewoon heel comfortabel in m’n nakie", lacht Sabina als we vragen wat haar bewoog om voor ons uit de kleren te gaan voor ons zomernummer. Tijdens de shoot in een mooi kasteel werd er flink gelachen, aldus Sabina.

De complete shoot bekijk je in het zomernummer dat nu in de winkel ligt / Digitaal bekijk je de foto's op Playboy Extra

"Op een gegeven moment moest ik door het gras rennen. Dat ging goed, totdat er een vrachtwagen aan kwam rijden om het afval op te halen. Ik was blij dat er een koffer in de buurt lag. Die hield ik toen maar precies zo voor mijn lichaam dat ze niks konden zien."  Niet dat Sabina iets te verbergen heeft, maar ze wilde graag dat al dat moois bewaard bleef voor de Playboy-lezer.

Behind the scenes-video's

Naast foto's zijn er ook heel wat prachtige video-opnamen gemaakt tijdens de shoot. De exclusieve behind the scenes-video's bekijk je hier [1], hier [2], hier [3], hier [4], hier [5] en hier [6].

Maar we zijn niet kinderachtig en trakteren hieronder alvast op een gecensureerde video achter de schermen. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=DjEvTkOj6l4

https://www.youtube.com/watch?v=HjKNpOerSOg