Dit zijn de 5 coolste vliegvelden ter wereld

Je vakantie begint al op het vliegveld, maar er is niks meer frustrerend dan vast zitten op een vliegveld terwijl je op...

Je vakantie begint al op het vliegveld, maar er is niks meer frustrerend dan vast zitten op een vliegveld terwijl je op je vertraagde vlucht wacht. Dit geldt vooral wanneer de dichtstbijzijnde attracties een jankend kind en een veel te dure kiosk zijn. Gelukkig zijn er een aantal vliegvelden ter wereld waar je hier allemaal geen last van hebt. Niet omdat je er nooit vertraging hebt, maar omdat daar rondhangen helemaal niet erg is. Ze blinken uit in design of faciliteiten of allebei.

Op deze vijf vliegvelden willen wij wel stranden!

Lees ook: 15 rooftop bars waarvoor je de wereld echt eens over moet reizen

1. München

Het vliegveld van München is voorzien van een eigen bierbrouwerij. Met een goudgele rakker houden wij het daar wel even vol!

2. Changi International Airport

Met een zwembad (met bar), gaming stations en een bioscoop is Changi een echte winnaar.

3. Hong Kong International Airport

Zin in een potje golf, anyone? Het vliegveld van Hong Kong heeft een golfcourse van 9 holes.

4. Hartsfield-Jackson Airport Atlanta International Airport

Er is niks zo vervelend als tijdens een lange overstap een dutje proberen te doen op zo'n nare stoel. In Atlanta hebben ze daarom gewoon mini-hotelkamers waar je even bij kunt slapen terwijl je wacht.

5. Wellington International Airport

Er zijn in Wellington geen speciale activiteiten, maar de architectuur van dit vliegveld is zo mooi dat je je niet zult vervelen. Met haar houten panelen is dit vliegveld uniek in de wereld.