WIN: Alcatel POP4S telefoon met Sennheiser HD201 Headphone

Tijdens het afgelopen Mobile World Congress onthulde Alcatel zijn nieuwe POP4-smartphoneserie. Een volledige lijn van st...

Tijdens het afgelopen Mobile World Congress onthulde Alcatel zijn nieuwe POP4-smartphoneserie. Een volledige lijn van stijlvolle smartphones, die design en verbeterde prestaties combineert. Het was de beroemde quote van rock-‘n-roll-legende Gene Simmons: “Never underestimate the power of being popular in pop culture”, die het Alcatel-team inspireerde voor de ontwikkeling van deze POP4-serie.

De POP4 en POP4+ beschikken over een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant, inclusief ultrasnelle focus (PDAF). In combinatie met de grote sensor maak je scherpe, heldere foto’s. Een tweekleurige flitser zorgt bovendien voor de juiste kleuropbouw en nog betere nachtfoto’s en selfies. Dat is wat de nieuwste POP4-serie onderscheidt van anderen. De POP4S herkent je vingerafdruk, voor optimale veiligheid en met de functie voor snel opladen van de POP4S laad je je batterij op tot wel vijftig procent in een half uur. Een lege batterij is verleden tijd!

www.alcatelonetouch.com

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

https://youtu.be/djxo31V5wHE