Als je iets met je vriendin goed te maken hebt, dan kun je een bos rozen kopen. Of een kaartje voor een musical kopen. Of het bed volgooien met rozenblaadjes.
Zo zijn er heel wat dingen te bedenken, maar niets gaat op tegen dit bizarre monster: de MILKA OREO KINDER BUENO NUTELLA CHEESECAKE. Met hoofdletters geschreven, inderdaad.
Lees ook: Lunchen als Elvis Presley met deze glutenbom
INGREDIE?NTEN
- 2 pakken Oreo-koekjes 5 Kinder Buenos
- 200 gram monchou kaas 25 gram suiker
- 50 gram roomboter
- 250 ml slagroom
- 1 potje Nutella (200 gram) 200 gram Milka chocolade
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 50 graden en zet de roomboter erin
- Doe een vel bakpapier in een spring- vorm en vet in
- Doe de Oreo in een keukenmachine en maal fijn, voeg boter toe
- Bekleed de bodem van de springvorm met het Oreo-mengsel
- Druk het mengsel goed plat en zet in de vriezer
- Klop de slagroom rustig luchtig met de suiker
- Klop de monchou een beetje los
- Meng de slagroom met de monchou en maak de cheese
- Zet een schaaltje met de Milka en de pot Nutella in de oven
- Doe de cheese op de Oreobodem en zet terug in de vriezer (voor 2 uur)
- Neem de bodem uit de vriezer en verspreid de Nutella over de cheese
- Doe de bodem weer 2 uur in de vriezer
- Breek de Kinder Bueno in kleine blokjes
- Verspreid de Milka over de Nutellalaag
- Druk de Kinder Bueno blokjes in de Nutella
- Zet de taart in de koelkast en beheers je
- Wacht tot de Milka hard is geworden
Dit is een recept van Jelmer de Boer