The Grand Tour vanaf december beschikbaar in Nederland

Het nieuws dat je wilde horen: Amazon heeft bekend gemaakt dat The Grand Tour wereldwijd beschikbaar wordt. En nee daarm...

Het nieuws dat je wilde horen: Amazon heeft bekend gemaakt dat The Grand Tour wereldwijd beschikbaar wordt. En nee daarmee bedoelen ze niet via the piratebay.

Vanaf december kunnen we overal ter wereld naar het nieuwe programma van voormalig Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May kijken. The Grand Tour wordt 18 november in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland en Japan beschikbaar gesteld via Prime, de streamingdienst van Amazon. Opmerkelijk genoeg is deze tegenhanger van Netflix in de meeste landen, waaronder Nederland, nog niet beschikbaar.

Lees ook: The Stig scheurt (valt) 2.170 meter naar beneden in een Range Rover

De Britten, Amerikanen, Duitsers en de Japanners krijgen dus voorrang, en dat leverde een hoop woedende berichten op sociale media op. De show is nog niet eens uit en wordt nu al besproken als het meest illegaal gedownloade programma ooit. Hoe de rest van de wereld vanaf december naar The Grand Tour kan kijken en wat het moet gaan kosten is nog niet helemaal duidelijk.

De drie heren kwamen zelf met dit nieuws via de onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=wRkNMvK8UEE

https://www.youtube.com/watch?v=QOmh9JZJWFc

https://www.youtube.com/watch?v=kLtpcxtk4HI&t=2s