Wakker worden met: Daria Shy

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je he...

Het is prettiger wakker worden naast een vrouw dan in een leeg bed, daar zal iedere man het over eens zijn. En als je het dan toch voor het uitkiezen hebt… Juist, dan doe je het direct ook goed.

Lees ook: Wakker worden met: Natalie Golba

De Russische Daria Shy komt oorspronkelijk uit Sint-Petersburg maar is liever in warme oorden te vinden. De gebruinde dame is dan ook met regelmaat op tropische stranden te zien waar ze graag gaat surfen. Aangezien tropische stranden in Rusland op zijn zachtst gezegd wat zeldzaam zijn heeft deze dame met wanderlust ongetwijfeld al een aantal vlieguren in haar zak zitten. Gelijk heeft ze want ze ziet er in bikini dusdanig goed uit dat het zonde is om alles achter een dikke jas te verhullen. De foto's spreken voor zich.

??????????))) ? @krasnojarovaphoto Pr @stag_party #DariaShy #StagParty #???????? #??? #????? #?????????????? #????? #??? #??????

Een bericht gedeeld door Daria Shy ?? ????? ??? (@d.a.r.i.a.s.h.y) op

???? ?? ????????..)) ??? ? @murbophoto #DariaShy #StagParty #???????? #??? #????? #?????????????? #????? #??? #?????????? #????????

Een bericht gedeeld door Daria Shy ?? ????? ??? (@d.a.r.i.a.s.h.y) op