Wow! Megan Fox in een lingeriecampagne is waar je op hebt zitten wachten

Een actrice waar we absoluut veel te weinig van voorbij zien komen is Megan Fox. We zijn een decennium verder na de rele...

Een actrice waar we absoluut veel te weinig van voorbij zien komen is Megan Fox. We zijn een decennium verder na de release van Transformers maar we moeten stellen dat haar acteercarrière daarna toch wel een beetje in het slop is geraakt. Eeuwig zonde want destijds werd ze beoordeeld als één van de mooiste actrices van het moment. Mooi is ze nog steeds, ze heeft er echter zelf voor gekozen om niet te veel in de spotlight te gaan staan. Dat komt omdat ze nogal druk geweest is met het opvoeden van drie kinderen. Ja dat lees je goed, ze was nog maar twintig toen ze in Transformers verscheen maar inmiddels is ze dertig, al lijkt ze geen dag ouder geworden.

Lees ook: Kies de Playmate van het jaar 2016

Gelukkig is daar Frederick's Of Hollywood, een lingeriemerk dat je vast niet kent. Verder ook niet belangrijk, wat wel belangrijk is is het feit dat ze Megan Fox hebben weten te strikken voor een lingeriecampagne en je weet wat dat betekent. Tijd voor beeldmateriaal. Vergeet vooral de video niet!

#meganfox @the_native_tiger for @fredericks_hollywood ?@ellenvonunwerth @lindahaymakeup #hairbyrenatocampora

Een bericht gedeeld door Renato Campora?????? (@renatocampora) op

My @fredericks_hollywood campaign has launched. Stay tuned for more including my personal collection coming holiday 2017.

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

On set today with @fredericks_hollywood @ellenvonunwerth @renatocampora @lindahaymakeup

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Lights. Camera. Action ? Shop Megan Fox's (@the_native_tiger) top looks - link in bio #FredericksxMeganFox

Een bericht gedeeld door Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) op