Playboy Extra - Babe van de Dag: Khloë Terae

Khloë Terea uit Toronto begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en tegen de tijd dat ze 21 was stond ze al in meer...

Khloë Terea uit Toronto begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en tegen de tijd dat ze 21 was stond ze al in meerdere landen op de covers van onze collega's.

'Mijn eerste fotoshoot had ik voor een reclame toen ik drie jaar oud was. Mijn moeder was vroeger een Versace-model dus je kunt wel zeggen dat het me met de paplepel ingegoten is. Toen ik achttien was werkte ik in de Playboy Club in Cancun, vanuit die club kreeg ik het verzoek eens mee te werken aan een fotoshoot. Inmiddels heb ik voor Playboy de hele wereld over gereisd. Ik ben in Griekenland geweest, Mexico, Roemenië, Venezuela en Zuid- Afrika en er staat nog veel meer op de agenda.'

Terae is voornamelijk gefocust op haar carrière dus ze is nog single. Ze is al Cybergirl van het jaar 2015, en de Zuid-Afrikaanse Playmate van het jaar 2014 geweest. Op het verlanglijstje staat nog het worden van een Amerikaanse Playmate van het jaar en een eigen zwemkledinglijn. Tot die tijd heeft ze het te druk voor en relatie zegt ze maar daarna staat ze overal voor open. Even wachten nog, dan kan je je slag slaan. We besloten eens achter de schermen te kijken bij deze harde werker.

Khloë Terae is vandaag de Babe van de Dag, zie daarom niet alleen haar naaktfoto's maar ook de behind de scene's shoot vandaag alleen HIER gratis.

Voorproefje: