Amsterdam wordt overhoop geschoten in de trailer van The Hitman's Bodyguard

Een actiekomedie met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds die gedeeltelijk afspeelt in onze hoofdstad? En de trailer is no...

Een actiekomedie met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds die gedeeltelijk afspeelt in onze hoofdstad? En de trailer is nog grappig ook? Oké dat klinkt toch wel verdomde goed. 'This guy single handedly ruined the word motherfucker.' Klinkt als Jackson, wij zijn na het zien van de onderstaande trailer meer dan enthousiast.

Lees ook: Trailer: Spike komt met documentaire over Heath Ledger

Ryan Reynolds speelt 's werelds beste bodyguard, zijn nieuwste cliënt is een voormalige huurmoordenaar die als getuige voor het internationale gerechtshof moet verschijnen en daarvoor enige bescherming behoeft. Er zijn namelijk genoeg mensen die dat, zo valt uit de trailer op te maken, liever niet zien gebeuren. De afgelopen zomer kon je in Amsterdam al wat schoten, explosies en piepende banden horen aangezien het komische duo en de filmcrew hier voor opnames waren. In de trailer is Amsterdam dan ook prominent aanwezig. Meer dan genoeg redenen in ieder geval om uit te kijken naar The Hitman's Bodyguard die 10 augustus in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

https://www.youtube.com/watch?v=Anps6VPe0u8