Playboy Extra – Babe van de Dag: Sarah Marie

Deze prachtige babe lijkt sprekend Eva Mendes, maar het is Sarah Marie uit Colorado. De brunette is klein maar pittig, e...

Deze prachtige babe lijkt sprekend Eva Mendes, maar het is Sarah Marie uit Colorado. De brunette is klein maar pittig, en heeft bruine ogen. Alles wat je ziet is puur natuur, afgezien van haar twee tattoos dan - drie bloemen op haar linkerpols, la bella vita op haar rechterheup. We kunnen ons wel voorstellen dat haar leven mooi is, met zo'n lijf krijg je alles voor elkaar.

'Ik heb niet veel ervaring als model, de vrouwen die in Playboy staan laten alles er zo makkelijk uitzien. Ik wil graag een van hen zijn.' Nou Sarah, wat ons betreft ben je hard op weg.

In het dagelijks leven is ze event planner. Wanneer ze niet bezig is met het plannen van feestjes, gaat ze graag naar de kroeg en maakt ze foto's van vriendinnen. Sarah valt op mannen die lang en atletisch zijn, en een gevoel voor humor hebben, 'we moeten kunnen lachen samen'. Nog een weetje over Sarah: thuis gaan de kleren heel snel uit aangezien ze zich dan prettiger voelt!

Sarah Marie is vandaag de Babe van de Dag, zie daarom haar naaktshoot alleen vandaag helemaal gratis HIER.

Voorproefje: