Superdik: racen met een Ferrari op het dek van een cruiseschip

Wanneer je op een grote cruise gaat, dan doe je dat niet om alleen maar in je hut een boekje te gaan zitten lezen. Er zi...

Wanneer je op een grote cruise gaat, dan doe je dat niet om alleen maar in je hut een boekje te gaan zitten lezen. Er zijn natuurlijk winkels, zwembaden, arcadehallen en allerlei andere dingen om je zo goed mogelijk te vermaken tijdens de zeedagen. Het enige afzien op een cruise is het slechte bereik en de scheurbuik-light die je krijgt van het dieet van pizza en cocktails.

Lees ook: De Audi R8 Sport Edition schittert op de New York International Auto Show

Om ervoor te zorgen dat je je niet gaat vervelen, wordt het ene na het andere rare foefje bedacht voor op de boten. Naast de cruises met hun eigen zipline, brouwerij of planetarium, is er nu een cruiseschip met een eigen Ferrari racebaan. Ferrari. Racebaan.

De baan heeft twee verdiepingen en wie maar wil kan eroverheen scheuren met karts van Ferrari die snelheden behalen van 65 kilometer per uur. Is Ferrari niet zo je ding, dan zijn er ook hovercraft botsauto's. We vragen ons wel af wat er precies gebeurt wanneer je uit de bocht vliegt met zo'n kart.

De cruise, Norwegian Joy, heeft een eigen trailer waarop de eerste beelden van de racebaan te zien zijn. Want... waarom ook niet?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Caw8APPFmzQ[/embed]