Playboy Extra – Babe van de dag: Angel B

Babe van de Dag Angel B komt uit Oekraïne, ze is puur natuur en heeft donkerblond haar en bruine ogen. Dit maakt haar ab...

Babe van de Dag Angel B komt uit Oekraïne, ze is puur natuur en heeft donkerblond haar en bruine ogen. Dit maakt haar absoluut tot een Oost-Europees plaatje. In deze serie begint ze in een klein wit setje lingerie en ze is niet bang om te pronken met haar lijf. Angel is single omdat ze nog niet de man heeft gevonden waar ze naar op zoek is. Er is dus nog hoop.

'Ik fantaseer erover om sex te hebben ergens op de oceaan, in een boot.' Over de besturing van die boot gesproken, Angel staat graag aan het roer. 'Ik vind het heel leuk om de baas te zijn,' zegt ze teasend.

Angel B heeft een passende naam, ze heeft honingblond haar, blauwe ogen en een verlegen glimlach. 'Ik ben altijd al actief geweest, ik schilder ook graag.' Toen ze de mogelijkheid kreeg om voor Playboy te poseren, kon Angel gewoonweg geen nee zeggen. Dat ze voor de shoot naar Thailand mocht, was helemaal mooi meegenomen. Lachend zegt ze: 'Ik denk dat ik een mooi rond kontje heb.' Grappig, wij denken er precies zo over!

Angel B is vandaag de Babe van de dag, zie haar naaktshoot daarom alleen vandaag helemaal gratis HIER.