Er is een wietsoort waarmee vrouwen sneller klaarkomen na het blowen

De wetenschap is er nog altijd niet helemaal uit of bepaalde gerechten nu wel of niet werken als afrodisiacum. Oesters,...

De wetenschap is er nog altijd niet helemaal uit of bepaalde gerechten nu wel of niet werken als afrodisiacum. Oesters, noten, champagne, er zijn genoeg mensen die beweren dat dit allen een positieve invloed op het libido heeft. Dat niet alleen eten en drinken jouw libido een stevige boost kunnen geven beweren de mensen achter Sexxpot. Oftewel wiet waar je, lees vrouwen, makkelijker van klaar kunnen komen.

Lees ook: Snuiven en likken - sex onder invloed van drugs

We hebben het nog niet in de praktijk kunnen testen maar naar het schijnt heeft Sexxpot een lager THC-niveau dan de meeste soorten wiet en is het speciaal geteeld voor vrouwen. Na het blowen voelen de dames in kwestie zich blijkbaar lekkerder in hun vel zitten en voelen ze bepaalde sensaties intenser. Perfect voor in bed dus.

Karen Wagner is de vrouw achter de joint. Ze is de oprichter van Paradigm Medical Marijuana en heeft Sexxpot gemaakt van een wietsoort in de indica-familie dat Mr. Nice heet. Het heeft de stempel afrodisiacum-wiet voor vrouwen gekregen. De Sexxpot maakt je chill maar laat je niet in slaap vallen, het maakt je sensueler en laat je een ''sensual headspace'' betreden.

Uiteraard zijn er sceptici die beweren dat het slechts marketing betreft. Dat zou heel goed kunnen natuurlijk maar intrigerend is het wel. De enige manier om erachter te komen is het gewoon proberen toch?