Dit drink je om een goede indruk te maken op de eerste date

Daten is best een onzeker dingetje: misschien vindt ze jou niet leuk, misschien is zij een achterlijke trol, misschien l...

Daten is best een onzeker dingetje: misschien vindt ze jou niet leuk, misschien is zij een achterlijke trol, misschien liggen jullie interesses totaal niet op een lijn, misschien vallen er pijnlijke stiltes, en ga zo maar door. Daarnaast moet je overal op letten tijdens een date, wat je eet, of je van tevoren jezelf even een handje helpt, en nu blijkt dat je ook moet oppassen met wat je drinkt. (Tenzij het een Tinderdate is en je er allebei alleen bent voor de sex, natuurlijk.)

Lees ook: Dit zijn de meest voorkomende leugens in een relatie

De dames vormen namelijk een mening over ons, wanneer we op de eerste date een drankje naar binnen kiepen. Althans, dat is de uitkomst van een onderzoek door online verkoper WineBags. Fijn, nog iets om je zorgen over te maken. Of toch niet?

De uitkomst is namelijk redelijk simpel te begrijpen en eventueel toe te passen. Vrouwen vinden mannen die speciaalbier drinken het meest sexy, nuchter blijven mag ook, en op nummer drie staat een duur drankje. In dat laatste geval heb je of te maken met een golddigger, of met een dame met goede smaak. Oppassen dus.

Wij mannen hebben ook een mening over drankjes van de vrouwen: wijn staat op nummer 1, daarna een non-alcoholisch drankje, en op drie speciaalbier.