Vanderhall Venice: de bruutste driewieler ooit

Geen zin meer om steeds in die dichte auto te zitten? En vindt je een motor te gevaarlijk? Jouw oplossing: de Vanderhall...

Geen zin meer om steeds in die dichte auto te zitten? En vindt je een motor te gevaarlijk? Jouw oplossing: de Vanderhall Venice. Een auto op drie wielen, met 180 pk. Hebben!

Lees ook: Grenzend aan perfectie: de McLaren 720s

De nieuwe Vanderhall Venice rijdt op 18-inch aluminium wielen. Net zoals bij een normale auto heeft de bolide een dikke gril en een flinke knalpijp onder de motor hangen. Het door General Motors gefabriceerde stukje mannen speelgoed heeft een 1.4 liter turbocharged inline-4 motor. De opwinding van een motor met de veiligheid van een echte auto.

De Vanderhall Venice weegt nog geen 630 kilo. De gruwelijk uitziende auto gaat dan ook in ongeveer 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. Om in de buitenlucht nog lekker van je muziek te kunnen genieten hebben de bouwers er ook nog eens een 600-watt bluetooth geluidssysteem voor je ingemonteerd. Wat wil je nog meer?

Voor dit hebbedingetje, waar je overigens met z’n tweeën in past, betaal je zo’n $30.000. Er zit nog wel een addertje onder het gras. Voor dat geld moet je de Vanderhall Venice nog wel even naar Nederland halen.

Bron: Robb Report