Leer Pamela Anderson kennen tijdens Comic Con in Amsterdam

Ook in Nederland wordt tegenwoordig de Comic Con georganiseerd, dit jaar ontvangt men daar een gast die wij behoorlijk g...

Ook in Nederland wordt tegenwoordig de Comic Con georganiseerd, dit jaar ontvangt men daar een gast die wij behoorlijk goed kennen: Pamela Anderson.

Lees ook: Pamela Anderson schittert in deze kinky fotoshoot voor Coco de Mer

Het evenement wordt in het weekend van twee en drie september gehouden in de Amsterdamse RAI. Comic Con Europe is het broertje van de welbekende Comic Con uit de Verenigde Staten dat altijd bezocht werd door diehard comic-fans die daar al cosplayend (verkleed als superhelden en sci-fi of fantasy karakters) rondwandelden. Inmiddels is het evenement meer mainstream en niet enkel weggelegd voor de harde kern binnen stripboekenland (of zijn het nou grafische romans?). Naast Pamela komen er nog meer toffe gasten, denk aan Lyndsy Fonseca (Nikita, How i Met Your Mother), Ellie Kendrick (Game of Thrones) en Kim Coates (Sons of Anarchy). Wil je met Pamela Anderson op de foto dan moet je je zakgeld meenemen, een fotoshoot kost 45 euro en een handtekening kost je 35 euro.

Meer Pamela Anderson zien? Dat kan! Zie onze laatste shoot met Anderson HIER.