Jonge mannen zoeken online niet meer naar grote borsten

Belangrijk nieuws van Pornhub dan vandaag: volgens de website die zich specialiseert in natuurvideo's zoeken steeds mind...

Belangrijk nieuws van Pornhub dan vandaag: volgens de website die zich specialiseert in natuurvideo's zoeken steeds minder mannen online naar flinke jopen. Dat betekent niet dat er op hun website niet meer naar grote tetten gezocht wordt maar enkel dat de jongere generatie dat simpelweg niet meer zo vaak doet. Een stevig bos hout voor de deur is dus voor de nieuwe pornokijkende generatie niet zo van belang. Jongeren tussen de 18 en de 24 jaar gaan 20 procent minder vaak op zoek naar koplampgerelateerde content dan de wat oudere heren.

Lees ook: Stap aan boord en maak vijfdaagse sexfeesten mee op deze cruiseschepen

Nog steeds is de prachtige zoekterm 'big natural boobs' de op drie na meest gebruikte term maar van alle zoektermen bestaat per dag slechts 1.5 procent uit termen die met boordkanonnen te maken hebben. Binnen de 1.5 procent is 0,89 procent op zoek naar grote borsten en 0,29 procent zoekende naar natuurlijke meloenen, 0,09 procent zoekt naar kleine borsten en 0,06 procent houdt van exemplaren die van siliconen voorzien zijn. In 2013 werd er trouwens nog met enige regelmaat gezocht naar nepborsten maar tegenwoordig valt het niet meer in de smaak.

Trouwens, nu we het daar toch over hebben. In 2015 werd volgens onderzoek een daling van 20 procent waargenomen met betrekking tot het aanschaffen van siliconenborsten. Borstreducties daarentegen kwamen drie procent vaker voor dan in voorgaande jaren. Daarnaast gaf de American Society for Aesthetic Plastic Surgery dat jaar aan dat ze bij 38.000 vrouwen de implantaten verwijderd hadden. Een jaar later ging dat cijfer nog eens met 22 procent omhoog. Grote borsten zijn uit heren, kleinere borsten zijn in. En billen zijn belangrijker dan ooit.

Oh, bekijk de data van Pornhub trouwens hier.