De Playboy Bunny Ranch is verkocht voor 14,5 miljoen euro

De beroemde ranch, die tegenover de nog veel bekendere Playboy Mansion ligt is verkocht voor 14,5 miljoen euro. De koper...

De beroemde ranch, die tegenover de nog veel bekendere Playboy Mansion ligt is verkocht voor 14,5 miljoen euro. De koper is tot nu toe niet bekend gemaakt.

Lees meer: 13 celebrities verkleed als sexy Playboy-bunny

Wat er zoal te vinden is op de ranch? Een zwembad in de vorm van ‘Fudgie the Whale’ met een waterval, vijf slaapkamers, een chique eetkamer en een spellenkamer met bar, waar de stoelen gevormd zijn naar de welbekende Playboy Bunny. We hebben zo'n vermoeden dat de nieuwe eigenaar het prima naar zijn zin zal hebben in zijn nieuwe optrekje.

Verdere beroemdheden in de straat zijn Sean Parker, een van de oprichters van Facebook, die het huis kocht van Ellen Degeneres. Ook woont Sean ‘Diddy’ Combs in dezelfde straat. Zijn huis kostte hem 33 miljoen euro. Klinkt als een hoge prijs, maar de rapper heeft een onderwatertunnel en wie wil dat nu niet?

Hugh Hefner verkocht de Playboy Mansion in 2016 voor de schappelijke prijs van 83 miljoen euro. Daren Metropoulos, mede-eigenaar van Hostess Brands en toen al de buurman van Hefner, kocht het stulpje van onze eindbaas over. Hefner mag er echter nog gewoon blijven wonen.