Jumanji 2.0: Gedigitaliseerd en volgepropt met bekend Hollywood

Jumanji, de film uit 1995 met Robin Williams die iedereen opschrok met het wel gevreesde bordspel waar doodenge dieren u...

Jumanji, de film uit 1995 met Robin Williams die iedereen opschrok met het wel gevreesde bordspel waar doodenge dieren uit tevoorschijn kwamen, is vernieuwd, maar of we hier blij van worden?

Lees meer: Dwayne 'the Rock' Johnson kan de volgende Amerikaanse president worden  

Deel twee speelt zich af in deze tijd én in plaats van een bordspel vinden vier Amerikaanse pubers, een gameconsole met een digitale versie van het welbekende spel. Wanneer de karakters voor het spel zijn gekozen worden ze dan ook letterlijk het spel ingezogen en zijn deze vier ook daadwerkelijk de karakters die ze gekozen hebben. Maar goed, Jumanji zou Jumanji niet zijn als het makkelijk was. De pubers/avatars moeten het spel uit zien te spelen willen ze uit Jumanji ontsnappen.

De cast is een ware publiekstrekker: Dwayne 'the Rock' Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Tom Holland en Nick Jonas. Wat we verder uit de trailer kunnen halen is dat de Amerikaanse 'Baywatch-humor' ook in deze film naar voren zal komen en er best ver van de originele film wordt afgeweken. De CGI is sowieso al beter dan die uit 1995, maar dat was ook geen hele lastige prestatie.

Misschien maken we ons te druk en zal de film ons verassen, who knows. Hieronder in ieder geval de trailer om alvast te wennen aan de gedigitaliseerde versie van het al zo gevreesde bordspel.

https://www.youtube.com/watch?v=v_TJKwJwN0E