Blootgeefster Angelique uit Antwerpen

De blootgeefster van deze maand is de 20-jarige Angelique uit Antwerpen. Bekijk haar complete naaktshoot in de Playboy die nu in de winkel ligt en op Playboyextra.nl.

blootgeefster

Wat vond je van de shoot?

De shoot was eigenlijk heel leuk om te doen. Ik vond het makkelijker om me in de natuur bloot te geven dan in een studio op dat moment. Ik voelde me erg op mijn gemak bij de fotograaf en zal zeker en vast nog een keer met hem samen werken. Dit was ook meteen mijn eerste keer naakt voor de lens en ook zeker niet de laatste keer. Ik had al een paar keer een shoot in lingerie gedaan en toen had ik ook wel het gevoel van: ‘oké ik kan nu wel verder, het voelt wel vertrouwd aan.’ Toen ben ik met Steven, de fotograaf, de uitdaging maar eens aangegaan.

@backlink(206351)

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik woon in Antwerpen en start deze maand met de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool. Nu krijg ik mijn tijd vol door twee avonden in de week naar de toneelschool te gaan, fotoshoots te doen en mijn werk in een rusthuis.

Hoe reageren mannen meestal op je uiterlijk?

Ik krijg toch wel redelijk wat complimentjes altijd, vooral op Instagram of Facebook, maar ook gewoon als ik over straat loop.

Wat gebeurt er dan?

Dan toeteren voorbijrijdende auto’s, mannen fluiten ook vaak of roepen naar me. Op feestjes ook, dan komen mannen meestal naar me toe en vragen ze vaak ook om mijn nummer.

Waar krijg je de meeste complimenten over?

Meestal mijn ogen, maar die zijn dan ook wel speciaal omdat er drie kleuren in voorkomen. Over mijn achterwerk krijg ik ook veel complimenten.

Maak je hier dan ook gebruik van?

De complimenten over mijn achterwerk zullen wel komen door de fitness. Ik probeer toch wel twee á drie keer in de week te gaan sporten, dus als ik dan uitga doe ik meestal wel iets spannends aan, zodat je de vormen goed ziet. En hé, als je iets hebt om te verleiden mag je het wel gebruiken hè.

Op wat voor type man val je?

Een man moet voor mij veel humor hebben. Hij hoeft geen bodybuilder te zijn, maar hij moet wel op zijn lichaam letten én daarnaast ook een mooie lach hebben.

Welke Hollywood-acteur zal jij dan ook zeker niet je bed uitschoppen?

Ik heb er wel een paar:  Leonardo Dicaprio, Johnny Depp en Zac Efron.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Om mij te verleiden moet je wat mysterieus zijn en me kunnen laten lachen. Hij moet ook eerlijk overkomen en niet met een slappe openingszin afkomen. Ik heb het liever subtiel en wat mysterieus dan iemand die recht op me afkomt. Het liefste heb ik iemand die oogcontact met me probeert te houden gedurende de avond, en dan pas wat later naar te me toe komt.

Wat vind je dan ook echt een afknapper?

Lelijke tanden of een te groot ego, dus als iemand het allebei heeft ben ik er helemaal klaar mee.  

Ben je ooit in de verleiding gekomen om vreemd te gaan in eerdere relaties?

Nee, ik ben nog nooit vreemd gegaan in een relatie.

@backlink(204521)

Ben je bewust single?

Ik was eerst vooral bezig met mijn fotoshoots, met school en met dat soort zaken. Ik ben denk ik ook nog niet echt de juiste tegengekomen, maar het is ook wel moeilijk. Ik werk als danseres in discotheken en dan ook nog die fotoshoots in lingerie.

Dit klinkt als een voordeel, waarom is dat moeilijk?

Veel mannen vinden dat niks, ik krijg daardoor ook veel aandacht van anderen. Mijn prins op het witte paard zal heus ooit op mijn pad komen, alleen zit ik er op dit moment niet op te wachten. Ik heb nu zoiets van, ik ga eerst carrière maken en hij zal vast wel komen.

Wat is het stoutste dat je ooit gedaan hebt?

Ik heb ooit sex gehad met een acteur uit de Belgische serie ‘Thuis’. Hij volgde me terug op Instagram en begon te reageren op mijn verhalen, ook liketen we elkaars foto’s. Ik vond het natuurlijk heel leuk dat hij 24.000 volgers heeft en er maar 200 volgt, waaronder ik dus. Uiteindelijk toch een keer afgesproken, waar we pas na het derde of vierde afspraakje sex hebben gehad.  

Wat is de gekste plaats waar je het ooit gedaan hebt?

De toiletten van het gemeentehuis is toch wel de gekste plek waar ik het ooit gedaan heb. We hadden allebei heel veel zin, maar hadden allebei geen auto waar het in konden doen, dus we zagen de toiletten als enige oplossing. Het was ook nog winter, dus te koud om buiten te doen.

@backlink(202851)

Wat vind je familie van deze shoots?

Mijn mama staat volledig achter mij en ze steunt me in wat dan ook, zolang ik maar gelukkig ben en ergens terecht zal komen. Mijn vader daarentegen heeft het nooit echt leuk gevonden dat ik de fotoshoots doe. Hij gelooft er ook niet echt in, hij heeft liever dat ik begin met werken en me niet bezig houd met de fotoshoots of de toneelschool. Dat geeft me alleen maar meer motivatie om mijn doelen te bereiken en aan hem te laten zien wat ik kan bereiken.

Heb je wel eens een date via Tinder gehad?

Nee nog nooit, ik heb dat één keer ooit gedownload, maar daarna nooit meer echt iets mee gedaan.

Wat wil je nog ooit doen op seksueel gebied?

Ik wil de wat ruigere kant opzoeken op seksueel gebied. Ik heb toch wel graag dat een man wat dominanter is. Ik ben nu toch wel twee jaar vrijgezel en ik heb het wel graag, ja ik ben niet zo van de zachte aanpak.

Zie de hele fotoshoot van Angelique op Playboyextra en in de Playboy die nu in de winkel ligt!