In Nederland kun je deze maand op deze plekken Oktoberfest vieren

Wat de oosterburen kunnen, kunnen wij ook. Tenminste daar gaan we van uit, want de gehele maand oktober zijn er verschillende Oktoberfesten door heel Nederland gepland. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

oktoberfest

Amsterdam Oktoberfest – Amsterdam – 6 oktober

Voor de vlugge beslissers: trek snel je dirndl of lederhose aan en ga naar Panama, Amsterdam, waar het Amsterdam Oktoberfest zal plaatsvinden. Het zal niet veel verschillen van andere Oktoberfesten, alleen wordt wel gewaarschuwd dat bezoekers zich strikt aan de dresscode moeten houden.

Oktoberfest Sittard – Sittard – 13 t/m 18 oktober

Aangezien Sittard al praktisch in Duitsland ligt, is het ook niet gek dat ze ook hier een goed feest weten te organiseren. Verdeeld over vier grote feestpaviljoens, in uiteraard Duitse stijl, kan je je elke avond vertoeven met op de achtergrond nationale en internationale acts; wereldberoemd in de oktoberfest wereld. Als je nog niet misselijk genoeg bent van het bier, kan je altijd nog in één van de 65 kermisattracties die ook deze dagen in Sittard gevestigd zullen zijn. Het hele gebeuren zal worden afgesloten met een grote vuurwerkshow op de woensdagavond.

@backlink(207935)

Brothers Foute Oktoberfest – Utrecht – 14 oktober

Ook het midden van ons land zal niet vergeten worden kan aan zijn Duitse trekken komen. In studio A12 in Utrecht zal een groot ‘fout’ feest gegeven worden. Een line-up vol Duitse toppers zal ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven zitten en de lederhose en dirndls vol biervlekken zullen komen te zitten.

Dutch Oktoberfest – Rotterdam – 23 oktober

Na Sittard misschien wel de grootste van ons land, maar ook zeker niet de minste. Startend om 20:00 mag er met pullen geproost worden tot het degelijke tijdstip van 3:00 in de vroege ochtend. Voor diegene die van verder weg moeten komen wordt dan ook zeker aangeraden om een hotelletje rondom Ahoy te boeken, want geloof ons: na 7 uur uit een pull drinken, wil je zo snel mogelijk je bed in.