Ga voor 5.000 dollar los met zestig vrouwen op dit sekseiland

Het lijkt een scène uit de serie Narcos, maar klanten van een reisorganisatie kunnen vier dagen lang genieten van prostituees, drank en zelfs drugs.

sekseiland

In een bizar reclamefilmpje biedt het zogenaamde Good Girls Co een reis aan naar een bijzonder eiland vlakbij de Colombiaanse stad Cartagena. Dertig mannen kunnen van 24 tot en met 27 november deel uit maken van de 'sex island experience'. Op hun trip worden ze vergezeld door zestig prostituees. Elke klant heeft dus continu de beschikking over twee vrouwen, die ze mogen wisselen met mede-bezoekers. Bovendien mogen ze één dag een half uurtje doorbrengen met zestien vrouwen van lichte zeden tegelijk.

@backlink(205219)

Het bedrijf biedt 'unlimited sex' aan en ook het eten en alcoholische dranken zijn inclusief. Bovendien wordt de trip ook nog 'drugs friendly' genoemd. Maar naast alleen seks, zijn er ook nog feestjes op een jacht met daarbij een dj. Om mee te kunnen, moet je wel een flinke portemonee hebben. Het weekendtripje kost namelijk $5.000 per persoon. Op dit moment zijn er nog twaalf van de dertig kaarten over.

Het bijzondere filmpje is hieronder te zien:

Dit artikel verscheen eerder op Panorama.nl