Pornhub komt met ‘Safe for work’ youtube-serie

De website beschikt over 173 jaar aan content, maar niet echt geschikt om te kijken anders dan je slaapkamer. Met de nieuwe youtube-serie kan dat dus wel, wel wordt aangeraden en koptelefoon op te doen.

youtube

In de eerste aflevering van ‘The News @ Sex’ zien we Scott Potasnik, de presentator van de serie, samen met Lisa-Ann, een van de meest gezochte porno-actrices van Pornhub, in een Carpool Karaoke achtige setting. De twee gaan een grote wens van Lisa-Ann in vervullen en gaan sky-diven.Corey Price, vice president Pornhub, geeft aan dat de uitbreiding naar youtube een reactie is op het feit dat steeds meer mensen naar internet gaan voor vermaak en dus minder snel voor de televisie zullen kiezen. “Ons kanaal is een zijtak van wat de meeste youtubers al doen, maar dan gemixt met de Pornhub-personality. We laten het achterste van de tong zien en geven een uniek kijkje in de wereld van seks."

Wij zouden Playboy niet zijn, als we de aflevering niet hieronder voor je klaar hadden gezet, dus pak je koptelefoon erbij en sla je slag.