FEBO komt met bitterbal met cafeïne voor ADE

Kun je tussen het feesten door deze week wel een oppepper gebruiken? De FEBO doet in dat geval zijn best voor je met de Vlambal.

vlambal

Vanaf vandaag tot en met 22 oktober genieten we weer van het Amsterdam Dance Event (ADE) en hoewel je vaak ook gewoon moet werken wil je toch zo veel mogelijk feesten meepakken. Nu zijn er stimulerende middelen die jou op de been kunnen houden en je mogelijk helpen om na een dag tentamens (vallen die tentamens overal nog steeds midden in ADE?) maken of op kantoor zitten weer helemaal klaarstomen voor het feestgedruis maar laten we dit voor de goede orde maar even niet aanraden. Wat we wel aantroffen was een ludiek idee van de snackbarkoningen van de FEBO  (waarbij de marketingmachine sowieso wel lekker loopt de laatste tijd, denk aan hun kledinglijn).

@backlink(205701)

De Vlambal, zoals de variant op de bitterbal genoemd wordt, bestaat uuit runderchorizo, chilipoeder en bevat het bestanddeel cafeine. Helaas kun je niet de hele week van de Vlambal genieten. Je moet echt op zaterdaf of zondag in Club Claire aan het Rembrandtplein zijn (waar een tijdelijke pop-up FEBO geopend wordt) mocht je ze willen proberen. Beetje jammer. Volgend jaar overal maar aanbieden?