Playboy komt met een eigen Halloween-collectie geïnspireerd op iconische covers

Playboy brengt samen met yandy.com een 5-delige collectie uit, voor de vrouw, maar voor ons net zo leuk om naar te kijken.

bunny

De 'standaard' Playboy outftis - denk aan de zijden pyjama en satijnen bunny suit - hebben we nu wel gezien, we zijn toe aan iets nieuws. Rachel Mortenson, sierde de cover van het januari/februari-nummer in 2015, poseert in de nieuwe Playboy-outfits. 

@backlink(208153)

Bunny Logo Costume

Dé iconische cover uit 1968, met daarop Augustus playmate Aino Corva. 

60s Gogo Bunny

De psychedelische print van het rechtse pakje is geïnspireerd op de outfits die de Playboy Bunnies in de verschillende Playboys clubs droegen. Links is playmate van mei 1966, Dolly Read, ook wel de eerste playmate wie in Londen is geboren. 

70s Disco Bunny

Candace Collins (links) was Playboy Club Bunny of the Year in 1977 en won daarom de zilvere bunny suit die ze op de foto draagt. Deze was dan ook zeker de inspiratie voor de zilvere bunny suit op rechts. 

80s Workout Bunny

Kym Herrin nam in 1983 al het voortour met dit pakje op de cover en wij volgen hiermee in 2017 met het vernieuwde pakje. 

90s Bunny Babe

Het rode Baywatch badpak loopt als een rode draad door de geschiedenis van Playboy. Playmates als Erika Eleniak, Pamela Anderson, Donna D'Errico, Marliece Andrada en Brande Roderick droegen het iconische badpak al eerder. En wie zijn wij om deze rode draad te doorbreken? 

Alle vijf de outfits zijn te bestellen op Yandy.com. De prijzen beginnen bij 48 euro en kunnen oplopen tot ongeveer 94 euro. Of het nu Halloween is of Carnaval, wij vinden het sowieso een geschikt kerstcadeautje voor je vriendin.