Spijt van een appje? Via Whatsapp kun je nu berichten verwijderen

In een dronken bui een verkeerd bericht gestuurd naar die ene collega of je ex? Je kunt je berichten nu verwijderen.

whatsapp

Zodra een bericht op Whatsapp verzonden is dan kun je er niets meer aan doen, menigeen heeft na een avondje borrelen ongetwijfeld flinke spijt gehad van de verzonden beschonken berichten. Daar komt nu eindelijk verandering in, Whatsapp komt namelijk met de mogelijkheid om je berichten snel te verwijden. Een klein dingetje: je moet het wel binnen zeven minuten doen en iedereen moet de nieuwste versie van Whatsapp hebben.

@backlink(208205)

De ontvanger krijgt het bericht wel gewoon binnen maar zodra jij het bericht verdwijdert kan de ontvanger het bericht niet langer zien, wel blijft diegene een melding zien waarin staat dat je jouw bericht verwijderd hebt. Dat zal trouwens ook wel eens vragen oproepen.

Oké toegeven het is dus een halfbakken functie die net niet helemaal werkt. Een beledigende opmerking in een de verkeerde groepsapp kun je misschien nog snel wegmoffelen maar zodra jouw lieftallige collega of een ex om tien uur sochtends ziet dat ze in een gesprek met jou vijf keer het bericht 'dit bericht is verwijderd' ontvangen heeft dan gaan de alarmbellen alsnog af. Spijt moet je krijgen binnen zeven minuten dus, maar liever nog steeds helemaal niet. 

Bron: Whatsapp