Dit hotel biedt een Instagram-butler aan

Steeds meer mensen kiezen hun vakantiebestemmingen met Instagram in het achterhoofd. Het moet immers wel worden vastgelegd. Alleen slaat het nu toch wel aardig door.

instagram butler

Conrad Maldives Rangali Island presenteert nu een opmerkelijke vakantieservice: een persoonlijke Instagram-butler. Tja zolang er een gat in de markt is springt men er natuurlijk op in. Dat er vervolgens ook een markt in het gat te vinden is is een tikkeltje frappant maar ach het werkt. Het personeel van dit hotel merkte dat er vraag was naar fotografen die de lieftallige bezoekers op de gevoelige plaat vast willen leggen voor Instagram. Dat veel mensen wel erg ver gaan voor het perfecte plaatje dat wisten we, denk aan deze dames die zich laten fotograferen in een stilstaande privéjet waarna ze doen alsof ze high class de wereld overvliegen. 

@backlink(208151)

De butler wandelt met jouw telefoon achter je aan en laat je de mooiste plekjes van het hotel zien. Zo neemt hij of zij je mee naar het onderwaterrestaurant en geeft de butler tips over het licht en het tijdstip waarop je het beste de kekke plaatjes kunt schieten.

Het slaat misschien een beetje door maar het is wel erg fijn voor al die vriendjes die zich continu in onmogelijke posities moeten wringen om hun partners te fotograferen. Die kunnen nu ook eens genieten van de vakantie.

Onder de hashtag #InstaTrail kun je de hele ervaring vinden. Zie ook meer info op hun website.

Bron: Lonely Planet