In dit restaurant moet je volledig naakt dineren

De nudistenbusiness is booming in Frankrijk, ook nudisten moeten eten dus speciaal voor hen opende men O'Naturel: een restaurant waar je helemaal uit de kleren moet.

O'Naturel

Als je vaak uit eten gaat wil je wel eens wat anders, je zet je zintuigen bijvoorbeeld eens helemaal op scherp in een restaurant in het donker waar enkel blind personeel jouw tafel weet te vinden en je voorziet van delicatessen waarvan je vooraf geen flauw idee hebt wat het is. Mocht je nu een stapje verder willen gaan dan kan dat bij restaurant O'Naturel in Parijs want voor je daar aan tafel gaat moet je niet alleen je jas bij de garderobe afgeven maar alles wat je draagt.

@backlink(205219)

Frankrijk kent zo'n twee miljoen nudisten en nudistencampings of stranden vieren hoogtijdagen. Naakt dineren echter wordt het nu helemaal. Ten minste dat hopen ze. Naakt dineren klinkt misschien aanlokkelijk met de gedachte in het achterhoofd dat je omringt bent door tientallen naakte, prachtige dames maar zodra je beseft dat je ook rechts tegenover je naar de hangende zak van de opa van de eigenaar zit te staren terwijl je jouw vork in een sappige gehaktbal zet maakt het aangename rap plaats voor het zorgwekkende.

Natuurlijk maakt dat de echte nudist, of naturist, natuurlijk niets uit. Die geniet van het naaktzijn en ook dan moet je nu eenmaal eten. Misschien leuk voor een zakelijke lunch of een tinderdate.