Bella Thorne gaat voor een lesbisch avontuur in deze videoclip over Hugh Hefner

Het slechtste nummer ooit gemaakt gaat helaas over Hugh Hefner maar de biseksuele Bella Thorne maakt een hoop goed in de videoclip.

Bella Thorne

Met gemengde gevoelens kijken we naar een videoclip van Tana Mongeau die samen met Bella Thorne en nog wat dames in lingerie in bed belandt. Een van onze collega's zet subtiel het volume zachter waarna we het einde van de clip op standje mute bereiken. Iedere vlogger wil tegenwoordig ook muzikaal artiest worden, beetje jammer dat ze alleen steevast niet muzikaal zijn. Maar goed, imitatie is de beste vorm van vleierij nietwaar? Nee, we kunnen het niet we kunnen de muziek niet hebben en de vlogger in kwestie vermijden we ook vanaf nu maar we willen je de beelden van Bella Thorne in lingerie ook niet onthouden. Dillema.  

@backlink(184729)

We hebben verder overigens helemaal niets met de clip te maken, onze Amerikaanse collega's weten ook te melden dat de video van 'questionable taste' is. We maken het direct goed met je want de clip deed iets positiefs: we moesten meteen denken aan de Playboy-shoot met Bella Thorne

 

there's no way not to look at her like that ? HEFNER DROPS TOMORROW AT NOON PST... r u ready?????

Een bericht gedeeld door tanamongeau (@tanamongeau) op

 

fuck on your bitch like I'm Hefner... ? (@shanedawson goes through my phone.. it's bad. link in bio)

Een bericht gedeeld door tanamongeau (@tanamongeau) op