Maak kennis met Playmate van de maand november: Nina Daniele

In de Playboy van deze maand tref je orkaan Nina uit New York aan, dankzij haar shoot in Florida verlang je direct terug naar de zomer. De hele naaktshoot zie je in de Playboy die nu in de winkel ligt.

Nina Daniele

Toen Nina te horen kreeg dat ze een Playmate zou worden was ze geschokt. Het was een droom die uitkwam gaf ze eerlijk toe. Daniele groeide op in de Bronx in New York waar ze nog steeds woont, dankzij het modellenwerk reist ze nu vrij veel maar als ze thuis is houdt ze zich bezig met sportpaaldansen, schrijven, fotografie en het redden van dieren (ooit wil ze een opvang voor pit bulls oprichten). 

@backlink(208287)

Orkaan Nina is rechtdoorzee, ze houdt niet van flirterige spelletjes maar ze vindt het belangrijk om eerlijk met elkaar te zijn. Wel zo efficiënt. Daarnaast gelooft ze dat de waarde van het woord feminisme gedaald is. ''Ik heb het gevoel dat zeventig procent van de mensen met hun ogen rolt zodra de term feminisme ergens valt. Het zou juist een krachtige term moeten zijn, bedoeld om mensen samen te krijgen in plaats van afstand te creëren.'

De naaktshoot zie je in de Playboy die nu in de winkel ligt maar hier alvast een voorproefje!