De Colombiaanse overheid en de kerk trekken ten strijde tegen het sekseiland

Het klonk allemaal zo mooi voor sommigen. Vier dagen doorbrengen op een sekseiland samen met continu twee prostituees om je heen. Als het aan de Colombiaanse politiek ligt, gaat het echter niet door.

sekseiland

Ze willen de internationale gasten die op het sekstoerisme afkomen onmiddellijk deporteren. De plaatselijke burgemeester is woest en zal er alles aan doen om het toeristisch uitje te voorkomen. ‘Het is onacceptabel dat ze onze streek willen verkopen als een seksoord. Dat is niet het toerisme wat we hier willen’, schrijft hij op Twitter.

@backlink(207989)

Ook de minister van Binnenlandse Zaken van het land zal er alles aan gaan doen om het te stoppen. ‘Voor sekstoerisme is een officiële vergunning nodig en die gaan we uiteraard niet geven. Dit is in strijd met seksueel toelaatbaar verdrag. We willen geen seksuele intimidatie en porno, dus ze krijgen geen toelating.

De paus

Ook de plaarselijke kerk is in grote paniek. Zo heeft de priester zelfs geklaagd bij de paus om de plannen van Good Girls Company. Het bedrijf biedt een vierdaagse all-inclusive seksreis aan inclusief continu twee prostituees, gratis eten en drinken en is zelfs drugs toegelaten. Bovendien mogen de klanten één keer een halfuur doorbrengen met 16 prostituees tegelijkertijd. Volgens de organisatie zouden zelfs een Britse en Amerikaanse artiest zich hebben opgegeven.

Voor wie nog na dit alles naar het eiland durft: er zijn nog 7 van de 30 kaarten beschikbaar.

Dit artikel verscheen eerder op Panorama.nl