Dit is het duurste iPhone X hoesje ter wereld

De iPhone X is het duurste en het meest breekbare toestel dat ooit op de markt geweest is. Dit hoesje van 1.100 euro houdt hem veilig.

iphone x

De Advent Aurora cover van Gray International voor de iPhone X is het duurste hoesje voor een iPhone ooit. Eerder gaven we al aan dat de iPhone X niet alleen het duurste toestel maar ook het meest breekbare is dus als je dan toch zo veel geld aan een telefoon uitgeeft dan kun je ook best nog wel even je portefeuille trekken voor een hoesje dat duurder is dan het toestel zelf. Maar ach, als de reparatiekosten van het scherm meer dan 300 euro zijn dan heb je het geld er al na vier keer laten vallen uit. Laat dus vooral je telefoon nadat je dit hoesje gekocht hebt even vier a vijf keer op de grond flikkeren want dan kun je jezelf wijsmaken dat je je geld alweer terugverdiend hebt. Netjes. 

@backlink(208283)

De Advent Aurora werd in Singapore gepresenteerd en krijgt een adviesprijs van 1295 dollar mee, wat neerkomt op 1.113 euro. Er zijn ook goedkopere versies beschikbaar in rosé goud, goud, zwart en titanium. De goedkoopste is het titanium-exemplaar, hier betaal je 645 dollar voor.

Zie alle exemplaren de prijzen en de mogelijkheid om het hoesje aan te schaffen op de website van Gray. Je moet voor de Aurora aardig rap zijn want er worden slechts 100 van deze hoesjes gemaakt.